фото: — , УикипедияОт днес ТЕЦ Република в Перник временно преустановява работа заради профилактика на съоръженията.

...
фото: — , УикипедияОт днес ТЕЦ Република в Перник временно преустановява работа заради профилактика на съоръженията.
Коментари Харесай

Перничани на студен душ заради планов ремонт на ТЕЦ-а


фото: — , Уикипедия

От днес  Топлоелектрическа централа " Република "  в  Перник  временно прекратява работа поради профилактика на оборудванията. Плановият ремонт ще продължи до 14 септември, като през това време перничани няма да имат топла вода, съобщава БНР.

Профилактиката е годишна, прави се в края на всяко лято, като задачата е оборудванията за бъдат готови за работа през новия отоплителен сезон и да бъдат понижени до най-малко рисковете от повреди през зимата. Тазгодишният  планов ремонт  ще продължи по-дълго спрямо минали години поради сероочистващата апаратура. 

Тя е пусната в употреба преди шест години и от този момент до момента не ѝ е юридически сериозен ремонт, съобщи изпълнителният шеф на сдружението Любомир Спасов. Ще бъдат ремонтирани също нагревните повърхности на пети казан, ще бъдат отстранени и появили се течове по основните трасета на топлопреносната мрежа./ novinite.bg

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР